Commercial Cafe:daebong-Dong Commercial Skip Floor by Junghee Lee

Junghee Lee Exhibits The Daebong-Dong Commercial Skip Floor Commercial Cafe

Junghee Lee, the project leader of the displayed project Junghee Lee's Daebong-dong Commercial Skip Floor Commercial Cafe explicates, Junghee Lee tried to divide a large floor space into several small spaces. For this purpose, the architect set the basic direction as a skip floor, and it is a two-story building, but it actually became a space of four floors up to the outside deck on the roof. On the same floor, exposed concrete wall was exposed in the middle and divided it into two parts again. The floor and ceiling finish produces contrasting effects. in addition, by installing a skylight, natural light enters the room during the daytime..

Commercial Cafe:daebong-Dong Commercial Skip Floor by Junghee Lee Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64476

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Cool homepage.

Design Mediation
Copyright © 2010 - 2019 Design Cool - designcool.org - All Articles